Marta Salas, mediadora d’MGS Assegurances a Igualada

Amb una sòlida experiència en el món de les assegurances i un compromís indestructible amb els nostres clients, la Marta és la professional que estàs buscant per a protegir-te a tu i a la teva família.

A MGS Assegurances Igualada sabem que és imprescindible comptar amb algú de confiança quan més ho necessites. La Marta Salas és una professional amb un ampli coneixement del producte assegurador i compromesa amb els seus clients. Et brindarà un assessorament personalitzat ajustat a les teves necessitats.

Por favor, activa JavaScript en tu navegador para completar este formulario.

Deixa’ns les teves dades!

Casillas de verificación

MGS Llar: solucions a l'alçada de qualsevol necessitat

La nostra assegurança és flexible, amb garanties bàsiques que pots personalitzar amb múltiples opcions, ja siguis propietari o inquilí. Adaptem la teva assegurança perquè paguis només el necessari, des de l’essencial fins a una protecció completa. Amb MGS Llar, gaudeix de la màxima qualitat, un servei excepcional i garanties actualitzades. Gaudeix de la teva llar amb la màxima protecció.

Més informació

MGS Auto: la teva assegurança de confiança per a tot tipus de vehicles

Adaptem la nostra pòlissa a les teves necessitats, assegurant només l’essencial per a tu, condueixis a la ciutat o a la muntanya. Amb un conjunt sòlid de garanties bàsiques i opcions de personalització, t’oferim la màxima qualitat i les garanties més actualitzades del mercat. Descobreix MGS Auto, l’elecció segura per a protegir el teu vehicle.

Més informació